Inspiratiesessies Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren

CSS Breda en Develhub organiseren in 2019 viermaal een inspiratiesessie ‘Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren’. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Inhoud

Waarom kiezen bedrijven en instellingen vanuit hun strategie voor werkplekleren en hoe faciliteren en organiseren zij werkplekleren? Tijdens deze inspiratiesessie ervaar je op een interactieve manier hoe werkplekleren met inzet van leertechnologie antwoord kan geven op deze vragen. Ontdek hoe werkplekleren het leren en ontwikkelen van medewerkers optimaal kan faciliteren zodat zij beter kunnen omgaan met alle veranderingen.

Er worden praktijkcasussen besproken en je ervaart zelf nieuwe werkvormen en leervormen zoals Beeldend Trainen, Lessons Learned en Dagstart & Reflectie. Alle werkvormen en leervormen zijn onlosmakelijk verbonden met leertechnologie van Het Leerplatform.

We hopen je te inspireren met het Model van Werkplekleren met Leertechnologie en onze verschillende toepassingsvormen. De sessie betreft vooral werkplekleren binnen middelgrote en grote organisaties en zorgt voor kennisdeling met andere leer- en ontwikkelprofessionals. Tip: maak de sessie nóg interessanter en kom met een vraag voor jouw eigen organisatie!

Data en tijd

De inspiratiesessie duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt dit jaar nog tweemaal georganiseerd:

  • Donderdag 19 september, bij Develhub in Groenekan
  • Donderdag 28 november, bij CSS Breda
Aanmelden kan via de website van Develhub.