Nieuwe collega’s!

By 26 november 2018Geen categorie

CSS Breda ontwikkelt zich steeds verder en daar horen ook nieuwe collega’s bij. Wij stellen je graag voor aan Sophie en Stéphanie.

Sophie Lier

Even voorstellen: Mijn naam is Sophie Lier en ik ben 28 jaar.

Na mijn middelbare schooltijd in Breda ben ik in Utrecht gaan studeren en na mijn studie ben ik als docent gaan werken in het basisonderwijs. Ik kwam erachter dat mijn ambities breder waren dan enkel doceren. Om die reden ben ik me verder gaan ontwikkelen als ict-coördinator, leerkracht bewegingsonderwijs en heb ik met hoogbegaafde kinderen gewerkt. Vervolgens heb ik de stap gemaakt richting de onderwijs-advieswereld en werkte ik als adviseur en trainer.

Vanaf 1 november ben ik werkzaam bij CSS Breda als junior accountmanager. Vanwege mijn affiniteit met leren en ontwikkelen spreekt de missie van CSS Breda me erg aan. Ik heb veel zin om me verder te gaan verdiepen in o.a. het werkplekleren en de verschillende mogelijkheden die de leertechnologie van CSS te bieden heeft. Ook voor mij is leren en ontwikkelen onlosmakelijk verbonden met leertechnologie. Vandaar dat Het Leerplatform van CSS me zo aanspreekt, het ideale startpunt voor een ieder om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Mijn enthousiasme en visie wil ik graag met jullie delen en ik kijk uit naar een prettige samenwerking! Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van en met onze producten? Stuur me een bericht, dan nodig ik je graag uit voor een gesprek!

Stéphanie Moras

Mijn naam is Stéphanie Moras en sinds september werk ik bij CSS Breda als Externe communicatie, Marketing en Sales-assistente.

Ik behaalde m’n master in de Meertalige Communicatie aan de KU Leuven in Antwerpen. Deze opleiding heeft mijn (meer)talige vaardigheden en bedrijfseconomische kennis naar een hoger niveau getild. Ik help je dus ook graag voort in het Frans of in het Spaans ;-). Als pas afgestudeerde kan ik me helemaal terugvinden in de visie en missie van CSS Breda. We verwerken informatie tegenwoordig op een kleurrijke en beeldende manier en leren op de werkplek moet attractief en uitdagend zijn. CSS Breda speelt hier optimaal op in met behulp van Werkplekleren met Leertechnologie!

Mijn rol als EMS Assistente is heel gevarieerd. Samen met mijn teamleden zorg ik voor de voorbereiding en opvolging van allerlei events zoals bijeenkomsten en sessies rondom Werkplekleren met Leertechnologie, congressen en supportdagen. Verder stel ik onze nieuwsmails op, schrijf ik nieuwsberichten op onze website en houd ik je via onze sociale media op de hoogte van alles wat speelt binnen CSS Breda. Daarnaast ondersteun ik onze commercieel directeur Rens van den Berg als managementassistente.

Fun fact: Ik ben de eerste Belg binnen het CSS team! De directe communicatie en efficiëntie van onze noorderburen spreekt me enorm aan. Ik hoop om samen met mijn collega’s ook organisaties in België te kunnen versterken door Werkplekleren met Leertechnologie. Er is namelijk heel veel interesse in leren & ontwikkelen waarbij de werksituatie het uitgangspunt is.

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort op onze nieuwe locatie in de Bond Towers!