Events van CSS Breda

By 23 augustus 2018Geen categorie

De komende maanden staan er verschillende events  op de agenda van CSS Breda. Zo zijn we aanwezig bij meerdere congressen & events en organiseren we zelf supportdagen, workshops, sessies en bijeenkomsten. Benieuwd naar Werkplekleren, Beeldend Trainen of Peer Feedback? Lees dan verder en meld je aan voor onze events!

13 september en 13 december- Sessie ‘Werkplekleren met Leertechnologie’
In samenwerking met NVO2 organiseren we sessies die je zicht geven op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor een organisatie. Tijdens deze middag ervaar je op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Klik hier voor extra informatie en inschrijven voor de sessie op 13 september of 13 december.

14 september – Supportdag
Voor de Experts Beeldend Trainen is er 14 september weer een supportdag. De ochtend staat in het teken van kennisdeling en de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Beeldend Trainen. Na een gezamenlijke lunch kan er gewerkt worden aan een beeldinterventie en kan er beroep gedaan worden op onze expertise. Aanmelden kan door te mailen naar info@cssbreda.nl. De volgende supportdagen zijn op 26 oktober en 14 december. 

18 september – Power of Peerfeedback
Samen met Nyenrode organiseren we op 18 september een symposium The Power Of Peer Feedback. Het middag symposium is georganiseerd vanwege de toenemende belangstelling voor peer feedback en reflectie in leer- en werkprocessen. Prof. Dr. Robert Jan Blomme, Prof. Dr. Robert-Jan Simons en Dr. Jos Baeten delen hun inzichten en ervaringen tijdens presentaties en interactieve beeldsessies. Dit gebeurt met bijzondere aandacht voor de verschillen in feedbackcultuur binnen het onderwijs en bij bedrijven en instellingen. Aanmelden voor dit middag symposium kan door te mailen naar info@cssbreda.nl. Kijk hier voor meer informatie.

27 september – Surf Challenge Day Peer Feedback
De Challenge Day Peer Feedback van SURF staat in het teken van samen werken aan onderwijsinnovatie. Het vraagstuk van deze challenge day is: Hoe wordt de modulaire leeromgeving één geheel en hoe kunnen tools peer feedback ondersteunen in online onderwijs? CSS Breda verzorgt deze dag een presentatie over de Peer feedback Community. Aanmelden kan op de website van SURF.

8 oktober – Workshop sRPV maken
Tijdens deze workshop word je eerst bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op Beeldend Trainen gebied. Vervolgens worden er tips & tricks gegeven om een kwalitatief goede samengestelde Rijke Praktijkvideo te maken. Daarnaast kunnen onderling nieuwe video’s en kennis gedeeld worden en is de hele dag onze Videomanager aanwezig om te ondersteunen in het maken van sRPV’s. De bijeenkomst is bedoeld voor Experts Beeldend Trainen die hun video skills naar een volgend level willen brengen. Aanmelden kan door te mailen naar info@cssbreda.nl.

9 oktober – L&D congres HAN
CSS Breda is op 9 oktober aanwezig is bij het congres Future proof: Leren&Ontwikkelen in de 21e eeuw. Dit najaar verschijnt de vernieuwde uitgave van het Handboek Leren & Ontwikkelen in Organisaties. De creatief directeur van CSS Breda, Jos Baeten, is auteur van het hoofdstuk over werkplekleren en zal tijdens het congres een presentatie geven over dit hoofdstuk. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

11 oktober en 1 november – Bijeenkomst ‘Ervaringen met Werkplekleren’
In samenwerking met NVO2 worden ook bijeenkomsten georganiseerd die in het teken staan van ervaringen, praktijkcasussen, best practices en lessons learned over werkplekleren. De bijeenkomst is zowel voor organisaties die al bezig zijn met werkplekleren en hun ervaringen willen delen, als voor organisaties die op weg willen gaan naar werkplekleren en op zoek zijn naar best practices. Interesse in het bijwonen van deze interactieve bijeenkomst? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

We hopen je graag op een van bovenstaande dagen te verwelkomen.