We vroegen enkele klanten van ons naar hun mening over onze werk- en leervormen. Bekijk hieronder ervaringen met de Beeldsessie, Lessons Learned en Zichtbaar Maken en hoe deze werkvormen worden toegepast in de organisaties.

Ga voor meer reviews over Werkplekleren met Leertechnologie naar ons YouTube kanaal. Of bekijk hier de opbrengsten en resultaten van de toepassing van Werkplekleren met Leertechnologie bij Archipel Zorggroep, Argos Zorggroep, Van Neynsel en Zuidwester.

Ervaringen met werkplekleren

“Het bekendmaken van het jaarplan door de beeldtafel heeft voor een hoop betrokkenheid gezorgd. De wijkagenten en teamleden wilden echt input leveren, ze voelden zich verantwoordelijk voor het beeld dat op tafel kwam.”

David Strankinga
Wijkagent
Tweestromenland

“Het is het idee erachter wat het interessant maakt. Je gaat allerlei dingen bedenken tijdens het beantwoorden van de vragen en die helpen juist om vervolgens die discussie te krijgen, dat vind ik er leuk aan.”

Paula Huitema
Projectleider Afdeling Politie Professie
Politie Landelijke Eenheid

“Mensen vinden de Beeldsessie een hele uitnodigende werkvorm. Ze gaan op een andere manier naar het thema kijken en gaan op een andere manier met elkaar in gesprek.”

Nicole Verhoeven
Zelfstandig ondernemer
Krachtig Organiseren en Ontwikkelen

“Wat me het meeste is bijgebleven van de Beeldsessie zijn de mooie gesprekken die ontstaan aan de beeldtafel”

Karin de Wild
Schoolleider De Muldersteeg
Koraal

“Mensen staan fysiek bij elkaar en daardoor is het aanspreken veel makkelijker.”

Karin de Wild
Schoolleider De Muldersteeg
Koraal

“Mensen gaan door Beeldend Trainen écht met elkaar in gesprek”

Marjella Adriaans
Manager Opleiding & Ontwikkeling
Lunetzorg

Quotes van gebruikers

"De beeldtafel brengt echt hele fundamentele gesprekken op gang. Studenten zijn hierbij heel fanatiek. Niet zo gek, zij bepalen welke beelden worden gekozen, zij hebben de regie in handen.”

Sonja JongDocent Gezondheidszorg bij mboRijnland

Bij alle nieuwe ontwikkelingen en de inzet van zorgtechnologie hoort ook vernieuwing van het onderwijs. Studenten en onderwijsprofessionals zijn met de inzet van leertechnologie en zorgtechnologie ready for the future!”.

Gerie HaartmanProjectleider onderwijsontwikkeling 'specialist keuzedelen' bij ROC Midden Nederland

We kiezen voor een andere aanpak van leren. Veel meer op de werkplek zelf, gekoppeld aan concrete werksituaties. Met leercoaches en via beeldtafels gaan we met de nieuwe kennis direct aan de slag in de praktijk. Zo zien we meteen verbetering.

Mayella StremmelaarOpleidingsadviseur bij Isala ziekenhuis

“Wij gebruiken de beeldtafel bij onze interne cursussen en trainingen. Het werkt. Mensen in de zorg zijn vooral beelddenkers en minder gericht op teksten. De beelden blijven langer hangen. Bovendien zijn ze herkenbaar. De studenten zien hun eigen praktijkervaringen terug. Dat vergroot het rendement van het leerproces.”

Neltien KreijgerPraktijkopleider bij Florence

Terugblik op events