CSS Breda met Beeldend Trainen op bezoek bij…

Afgelopen maand hebben we meerdere workshops Beeldend Trainen verzorgd en daar vertellen we u graag meer over!

Tijdens deze interactieve workshops ervaren deelnemers een aansprekende en praktijkgerichte werkvorm om te leren op de werkplek! Door de actieve workshop met leertechnologie, wordt men geïnspireerd en gemotiveerd om leren en ontwikkelen anders vorm te geven. Deelnemers maken onder andere kennis met Beeldend Trainen. Dit is een nieuwe en aansprekende manier van trainen waarbij werksituaties worden omgezet naar leersituaties. Tijdens een beeldsessie worden praktijkvideo’s (over diverse thema’s) geanalyseerd en het delen van kennis en expertise wordt gemobiliseerd.

Belevingsfestival Zorgtechnologie – Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseerde het festival om te laten zien dat technologie de zorg beter, slimmer en persoonlijker kan maken. Zorgprofessionals konden gedurende het festival stands bezoeken, lezingen volgen en workshops bijwonen.

Tijdens het belevingsfestival was CSS Breda aanwezig om te laten zien hoe leertechnologie onlosmakelijk verbonden is met leren en werken. Met een mooie stand en in meerdere rondes workshops hebben we deelnemers kennis laten maken met Werkplekleren met leertechnologie. De aanwezigen hebben in verschillende sessies Beeldend Trainen zelf kunnen ervaren en de reacties waren zeer positief.

Medewerkersbijeenkomst – WPG Uitgevers

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven die opereert in zowel Nederland als Vlaanderen.

CSS Breda was gevraagd om tijdens de jaarlijkse medewerkersbijeenkomst drie korte workshops Beeldend Trainen te verzorgen. Deelnemers konden zich hier van tevoren voor inschrijven en er werd actief deelgenomen door de verschillende medewerkers.

Heeft u ook interesse in een workshop Beeldend Trainen? Neem dan contact met ons op!