CSS Breda organiseert sessies en bijeenkomsten omtrent werkplekleren

Sessie Werkplekleren met Leertechnologie

In 2017 hebben we deze sessie al viermaal georganiseerd en ook in 2018 gaan we de sessie tweemaal verzorgen.

Tijdens de sessie ervaar je op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt organisaties sterker te worden. Gedurende de middag worden nieuwe leerprincipes besproken en ervaren.

Je wordt meegenomen in de wereld van het nieuwe leren en ontwikkelen waarin volop gebruik wordt gemaakt van leertechnologie. In een interactieve sessie Beeldend Trainen ervaar je hoe een werksituatie omgezet wordt in een leersituatie door een betekenisvolle dialoog te voeren en kennisdeling te mobiliseren. Ook maak je kennis met een virtuele leeromgeving en krijg je inzicht in de ontwikkeling en ambities van jouw organisatie door een Teamscan uit te voeren.

De sessie geeft je zicht op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor jouw organisatie.

Bijeenkomst Ervaringen met Werkplekleren

CSS Breda en NVO2 organiseren deze bijeenkomsten om praktijkervaringen met werkplekleren met elkaar te delen. De bijeenkomst zal in het teken staan van ervaringen, praktijkcasussen, best practices en lessons learned over werkplekleren. Niet alleen CSS Breda maar juist ook de deelnemers van de bijeenkomst zullen casussen uit hun werkpraktijk inbrengen. Ook kunnen deelnemers werkvormen van werkplekleren ervaren.

De bijeenkomst is zowel bedoeld voor organisaties die al bezig zijn met werkplekleren en hun ervaringen willen delen, als voor organisaties die op weg willen gaan naar werkplekleren en op zoek zijn naar best practices.

Deze interactieve bijeenkomst duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt viermaal georganiseerd.

Meld je nu gratis aan!

Naam*

Bedrijfsnaam*

Functie*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Voorkeursdatum*

OpmerkingenIndien u verhinderd bent voor een gemaakte afspraak, gelieve dit minimaal 3 (werk)dagen van tevoren door te geven.